PASSIVA KOMPONENTER

PASSIVA KOMPONENTER

Vi på Vanpee AB har ett mångårigt samarbete med våra tillverkare av passiva komponenter. Det innebär en hög kompetens och en stark position hos tillverkaren vilket kommer er som kund tillgodo. Vi kan erbjuda kundanpassning för förenkling och minimering av antal komponenter som ni som kund behöver.

Kontakta oss så ser vi över era önskemål. 

08-445 28 00


Drosslar
Drosslar eller spolar är induktiva komponenter som finns i en mängd utföranden beroende på applikation. Allt ifrån trådlindade som klarar hög ström för DC/DC applikationer till chipkomponenter i multilayer utförande för högfrekvensapplikationer. Hos oss hittar du induktorer som klarar de flesta av dina krav antingen med vår direkta hjälp eller med snabb access från applikationsexperter på våra innovativa leverantörer.

Filter
Filter blir mer och mer viktiga i dagens högteknologiska samhälle där ”luften” genomströmmas av signaler i olika frekvenser. Ett av dess uppgifter är att ta bort störningar men släppa igenom önskade signaler eller strömmar.
Hos Acte Supply AB hittar du lösningar till många av dina störproblem.

Kondensatorer
Med flertalet marknadsledande tillverkare av kondensatorer inom de flesta förekommande teknologier såsom plastfilm, papper, supercaps, tantaler, aluminiumelektrolyt kan vi erbjuda i stort sett allt ni efterfrågar.
Kravet på miniatyrisering och jakten på högre kapacitans i mindre volym har pressat fram kondensatorer tillverkade i ny teknik och nya material. 
Vi har kondensatorer för alla behov, storlekar och värden. Våra leverantörer erbjuder ett brett utbud av standardprodukter men erbjuder även kundunika lösningar.

Motstånd
Motståndet är förmodligen den mest förekommande komponenten i elektriska utrustningar och uppfattas oftast som något ”man tar vad man har” och sätter dit. Mer fel kan man nog inte ha, motstånd med speciella egenskaper finns idag framtagna till att passa just den ”där” applikationen.

Potentiometrar
Trots digitaliseringen i samhället finns fortfarande många applikationer med analoga lösningar där trimpotentiometrar och precionspotentiometrar har sin givna plats. Hos Vanpee AB finner du ett brett program av potentiometrar från flera marknadsledande tillverkare.

 

Transformatorer
Transformera, omvandla spänningar eller signaler är något som man måste räkna med att göra i stort sett alla elektriska/elektroniska utrustningar. 
Till detta finns ett stort urval av standardtransformatorer för applikationer som: DC/DC-omvandlare, switchande aggregat, bredband, LAN etc. 
Hittar ni inte transformatorn för just Ert behov kan flera av våra leverantörer ta fram kundanpassade i hanterbara kvantiteter.

...