KONTAKTDON

KONTAKTDON

Vi på Vanpee AB har ett mångårigt samarbete med våra tillverkare av kontaktdon. Det innebär en hög kompetens och en stark position hos tillverkaren vilket kommer er som kund tillgodo. Vi kan erbjuda kundanpassning för förenkling och minimering av antal komponenter som ni som kund behöver. 

Kontakta oss så ser vi över era önskemål. 

08-445 28 00


 

 

Industri och MIL-don
Vanpee AB jobbar med marknadsledande tillverkare av kontaktdon för industriella samt militära applikationer. Vi för de flesta på marknaden förekommande kontaktdonstyper vilka möter marknadens krav på specifikationer.


Kontaktdon för fordon

Vanpee AB samarbetar med marknadsledande tillverkare av kontaktdon anpassade för fordon och tyngre maskiner såsom lastbilar, skogsmaskiner, lastmaskiner, truckar m.m.

I programmet finns såväl täta som otätade don för förbindning kabel till kabel, kabel till pcb; vilka typiskt sett används i hyttutrymme, ute på ram för att ansluta till styrenheter, magnetventiler, belysning etc.
Dessa finns i ett brett urval av poltal upp till 120 poler och finns för olika IP-klasser. Vidare finns ett sortiment av CAN-multilink enheter samt ISOBUS-kontaktdon m.m

Kopplingsboxar för tyngre fordon, maskiner.
I Cobo Group´s breda produktsortiment finns ett antal olika kopplingsboxar för montage på tyngre fordon, maskiner etc.

 


Terminaler
Vanpee AB för ett brett utbud av såväl isolerade som oisolerade förbindningar. I det breda sortimentet finns bl.a ring-, gaffel- och stiftkabelskor, rörkabelskor samt stifthylsor och rundstiftsförbindningar. Dessa finns i olika material samt isolationsmaterial, för de flesta kabelareor och spänner från handkrimpning till versioner som är förpackade på rulle för automat/maskin-krimpning. Kontakta oss gärna, vi har flera marknadsledande tillverkare och åtkomst även till andra.Verktyg för kablage
Vi tillhandahåller verktyg för montering, skalning, kapning och krimpning samt demontering etc från våra samarbetspartners. Vi har även tillgång till verktyg från andra än namngivna tillverkare.

Kontakta oss för specifika önskemål.

...